Blijvend bidden

BIDDEN (teruggeven)

Jezus leert ons om met een nederig hart voor God te komen en moedigt ons aan om onze dankzegging en zorgen bij God te brengen of gewoon te luisteren naar Gods zachte stem in ons leven en in deze wereld.

ds. Jasper Klapwijk:
Heb je dat wel eens: gevoel: ik bid wel, maar het helpt helemaal niks. Soms hoor je verhalen over grote dingen die God deed op het gebed. Gaaf om te horen, maar kan eigen ervaring nog schrijnender maken: je bad om genezing, maar die kwam er niet, jij worstelt met een probleem en bidt, het probleem blijft of wordt erger. Dan kan de vraag je bekruipen: heeft bidden wel zin?

Bekijk deze dienst op 28 maart via Beleefmee.nl

Liturgie 28-3-2021

Blijvend bidden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven