ds. Maikel de Kreek

Ik ben ds. Maikel de Kreek. Ik ben 45 jaar oud, getrouwd met Caroline en we hebben twee kinderen (Lotte van 16 jaar en Bram van 13 jaar oud). Ik heb theologie gestudeerd aan de theologische universiteit van de Christelijk Gereformeerde Kerken in Apeldoorn. Na mijn opleiding ben ik in 2004 predikant geworden van de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) te Rijsbergen. Sinds 2010 ben ik als predikant verbonden aan de NGK te Doetinchem.

Naast mijn predikantschap ben ik voor meerdere uren in de week verbonden als hoofdkeeperstrainer aan de zaterdag eersteklasser DZC’ 68 uit Doetinchem.

Pas op latere leeftijd ben ik als tiener samen met mijn ouders en broertje tot geloof gekomen en zijn wij lid geworden van de kerk (NGK) in Heemstede. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het als mijn roeping zie om juist hen te bereiken die God nog niet kennen. Zijn liefde voor ons is mijn drijfveer om te spreken over Gods genade en goedheid. Dit is dan ook de reden om deel te nemen aan deze diensten van LPB media. Zij vormen een prima medium om aan jong en oud te laten zien wie God voor ons wil zijn. Hij is de Bron waaruit wij dagelijks mogen putten!

 

Schuiven naar boven