Ben jij een zegen?

GA EROPUIT (doen)

Ga de grenzen van je comfortzone over, getuig van de liefde, gerechtigheid en waarheid van God met je woorden en je leven. Luister aandachtig en nederig en leef als Jezus.

Voorganger Theodoor Meedendorp:
Al seizoenen lang is op de Nederlandse televisie het programma ‘Ik vertrek’, of een terugblik op eerdere afleveringen, te zien. Een programma waarin Nederlandse stellen of gezinnen hun hele hebben en houwen achter zich laten om iets nieuws te starten, vaak een camping, B&B of hotel, in landen als Frankrijk, Italië en Spanje.

In Genesis 12 zijn we ook getuige van ‘Ik vertrek’. Een man, Abram, die samen met zijn vrouw Sarai en neef Lot vertrekt. Hoe je naar dit vertrek kijkt en wat dit voor jou en mij betekent, hangt af van verschillende dingen…

Bekijk de dienst op 21 februari via Beleefmee.nl

Liturgie 21-2-2021

Ben jij een zegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven